Een mooie manier om wat duurzaamheid aan uw tuin toe te voegen is de FaunaVilla, deze is hoofdzakelijk gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. FaunaVilla Hagmole
Deze FaunaVilla is te bestellen bij Hagmole of ten Have. Neem hiervoor gerust contact op.

De faunastand in Nederland bevindt zich in zwaar weer. Al jaren toont de de nationale vogeltelling aan dat de huismus in aantal terugloopt. Vorig jaar trokken imkers aan de bel, omdat complete bijenvolken stierven en de egel heeft de grootste moeite zijn voedsel bij elkaar te scharrelen door de grote hoeveelheid wegen in ons land.

Reden genoeg om deze dieren in uw eigen tuin des te meer te vertroetelen. Want een levende tuin zorgt voor leven in de tuin! Met de FaunaVilla creƫert u een plek waar vogels, insecten, vlinders, egels en andere dieren ongestoord kunnen verblijven.

De FaunaVilla is 1,80 m hoog en 40 bij 60 cm breed en bestaat uit een metalen kooi, gevuld met verschillende natuurlijke producten. Er wordt gebruikt gemaakt van hout, stro, riet, bamboe, bakstenen, terracotta potterie, dennenappels en ander natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal. Het biedt broedplaatsen, nestkasjes, een egelburcht, kraamkamers, overwinteringsplaatsen etc. voor alle fauna die u in de tuin kunt tegen komen.

De FaunaVilla kan op elke plek in de tuin worden gezet; zorg wel voor een plekje beschut tegen weer en wind en natuurlijk