Hovenier in Almelo

Hovenier in Almelo en omstreken

Voor veel mensen staat de tuin op plek één als het gaat om dé ontspanningsplek rondom het huis. Even heerlijk tot rust komen en uitwaaien in een tuin die bij u of bij uw bedrijf past. Hoe ontspannen een tuin ook kan werken, er zit ook een keerzijde aan. Ook al werkt u graag in de tuin en hebt u groene vingers, het maken van een ontwerp, de aanleg en het onderhoud vergt veel tijd en energie. Daar kunnen veel particulieren en bedrijven hulp bij gebruiken. Ook in de regio Almelo. Hagmole of ten Have Hoveniers staat dan graag voor u klaar.

Hovenier met Almelo als belangrijk werkgebied

Hagmole of ten Have bestaat nu al meer dan tien jaar. Het bedrijf begon klein en had voornamelijk klussen in Haaksbergen. Inmiddels is het professionele hoveniersbedrijf een begrip in Haaksbergen, Enschede, Hengelo en ook Almelo. Met veel passie en enthousiasme helpt ons vakbekwame personeel u met alle mogelijke wensen in en rondom de tuin. Of het nu gaat om het maken van een creatief tuinontwerp, de aanleg van een nieuwe droomtuin, of intensief onderhoud. U staat als klant, particulier of zakelijk, bij ons op één.

Heeft u vragen over onze diensten, ons aanbod of over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen. Uw wensen staan bij ons centraal. Gaat u graag een persoonlijk gesprek met ons aan, dan komen wij zo spoedig mogelijk langs.

Wij hebben met meerdere klanten in Almelo contracten lopen. Zo nemen wij om een bepaalde tijd uw onderhoud op ons. Zo ziet uw tuin er altijd weer strak uit. Gaat u liever voor een eenmalige onderhoudsbeurt, dan komen wij ook graag langs. Neem contact met ons op als u nog met verdere vragen zit!

hovenier almelo

Bart Hagmole of ten Have

"Ik kom graag langs om vrijblijvend en persoonlijk uw vraag of opdracht te bespreken"

Bart Hagmole of ten Have