Hovenier in Enschede

Uw hovenier in Enschede

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have is uw hovenier uit Haaksbergen met Enschede als belangrijk werkgebied.

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have is inmiddels al meer dan twintig jaar een begrip in de regio Haaksbergen en Enschede. Bart Hagmole of ten Have deed in een periode van vijftien jaar ervaring op bij verschillende hoveniers. Toen vond hij het tijd om voor zich zelf te beginnen. Een set die goed uitpakte, want het bedrijf is nu al jarenlang een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten die wensen hebben voor in en rondom de tuin.

Particulier of zakelijke hovenier in Enschede

Hagmole of ten Have begon klein, maar groeide met het jaar. Waar de klanten in eerste instantie vooral tot de grens van Haaksbergen reikten, is dat nu verleden tijd. In de gehele regio Twente en de Achterhoek staat Hagmole of ten Have voor u klaar. Kunt u als particulier of zakelijke klant uit Enschede nodig hulp gebruiken met de aanleg van een tuin? Of heeft u nodig hulp nodig in onderhoud dat snel en goed moet gebeuren? Bij Hagmole of ten Have bent u aan het juiste adres.

Wij bieden onze diensten voor verschillende gebieden aan. Het kan ook goed zijn dat u alleen nog maar vage ideeën heeft over een nieuwe tuin. Met een ontwerp kunnen wij u al in de goede richting helpen naar een prachtige tuin waarin u volledig tot rust kunt komen. Een tuin waar u als particulier of bedrijf trots op kunt zijn. Een tuin waarin u graag familie, kennissen of collega’s ontvangt.

Heeft u vragen over zaken in of rondom uw tuin of bent u op zoek naar informatie? Bij Hagmole of ten Have hoveniers staan wij altijd voor u klaar. Het is onze passie om u verder te helpen. Wij worden enthousiast als wij u verder kunnen brengen in uw tuin. Bel ons of stuur ons een mailtje als u met vragen zit en dan staan wij zo spoedig mogelijk voor u klaar.

hovenier enschede

 

Bart Hagmole of ten Have

"Ik kom graag langs om vrijblijvend en persoonlijk uw vraag of opdracht te bespreken"

Bart Hagmole of ten Have