Hovenier Hengelo

Zoekt u een hovenier in de regio Hengelo?

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have uit Haaksbergen is een gerenommeerd hoveniersbedrijf. Wij beschikken over een enthousiaste groep medewerkers die altijd met plezier voor u klaar staat. Bij ons kunt u terecht voor een creatief tuinontwerp, deskundig tuinadvies en vakkundige aanleg van tuinen. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud. Wij zijn ruim tien jaar geleden klein begonnen in Haaksbergen, maar inmiddels een begrip in de gehele regio. Ook in Hengelo staan wij graag voor onze klanten klaar.

Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hoveniers werkzaamheden in de regio Hengelo. Zo kunnen wij u eenmalig van dienst zijn, maar bieden wij u ook graag de mogelijkheid dat wij u tuin op regelmatige basis onderhouden. U kunt dan gebruik maken van een Hagmole of ten have onderhoudscontract.

Hovenier in Hengelo voor zowel particulier als zakelijk

Wij maken graag zoveel mogelijk mensen blij door een strakke tuin aan te leggen, een tuin van het nodige onderhoud te voorzien of met het helpen van een creatief tuinidee. Of u nu als particulier of als zakelijke klant hulp zoekt, wij staan altijd voor u klaar. Mail of bel ons eens als u met vragen zit. Dan komen wij er samen met u ongetwijfeld uit. Wij hebben meerdere contracten lopen met particulieren en bedrijven die ons als betrouwbaar bestempelen. Aangezien wij met eerlijke prijzen werken, kunnen wij eenieder van dienst zijn in en rondom de tuin.

Bekijkt u op uw gemak eens de pagina´s en foto’s via het menu bovenaan de website waar wij u graag nader informeren over onze werkzaamheden als hovenier in onder andere de regio Hengelo.
Indien u vragen hebt of als u een vrijblijvende afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken verwijzen wij u naar de contactpagina.

hovenier hengelo

 

Bart Hagmole of ten Have

"Ik kom graag langs om vrijblijvend en persoonlijk uw vraag of opdracht te bespreken"

Bart Hagmole of ten Have