Onderhoud

“Een goed onderhouden tuin zal door de jaren heen alleen maar mooier worden”. Met deze uitspraak onderstrepen we het belang van goed tuinonderhoud. Snoeien van heesters, hagen en bomen, gazononderhoud, bemesten, onderhoud van terrassen, tuinverlichting, etc. zorgen dat u in alle seizoenen een fraaie tuin heeft om van te genieten en in te leven.

Tuinonderhoud Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Almelo en omstreken

Met passie voor groen zijn onze hoveniers van Hagmole of ten Have dagelijks bezig om tuinen van particuliere opdrachtgevers en bedrijven optimaal te verzorgen en onderhouden.

Dit doen we in Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Almelo en omstreken

Soorten tuinonderhoud

Hieronder vindt u de drie meest gekozen mogelijkheden voor tuinonderhoud. Denk aan bemesten, snoeien, gazononderhoud, onderhoud van tuinverlichting, beregeningsinstallaties, etc. U heeft geen zorg aan de tuin maar u kunt er wél van genieten. We gebruiken overigens geen onkruidbestrijdingsmiddelen en alleen organische bemesting.

Mogelijkheden en abonnementen

1) Onderhoud per keer. Een voorjaarsbeurt, een najaarsbeurt, een extra snoeibeurt van de hagen of tuinonderhoud tijdens vakanties.

2) Periodiek tuinonderhoud. Bijvoorbeeld één, twee of vier keer per jaar voor het specialistische snoeiwerk.

3) Totaal tuinonderhoud. Middels een abonnement met een bijbehorende jaarplanning, verzorgt een vaste gediplomeerde hovenier van Hagmole of ten Have het totale tuinonderhoud voor u.

Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie!

Bart Hagmole of ten Have

"Ik kom graag langs om vrijblijvend en persoonlijk uw vraag of opdracht te bespreken"

Bart Hagmole of ten Have