Over ons

Na 20 jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende Hoveniers vond Bart Hagmole of ten Have het de juiste tijd om voor zich zelf te beginnen. Inmiddels is hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have uit Haaksbergen een jong en dynamisch bedrijf dat al weer 10 jaar bestaat.

Door de continue groei van het bedrijf heeft Hagmole of ten Have nu de beschikking over een speciale aanleg- en onderhoud afdeling. Hierdoor is Hagmole of ten Have in staat maatwerk te leveren voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers waarbij vakmanschap en duurzaamheid altijd voorop staan.
Veel particuliere en zakelijke klanten van Hagmole of ten Have komen uit de buurt van Haaksbergen. Bekijk de algemene indruk-pagina voor enkele voorbeelden van projecten.

Haaksbergen ligt op een kleine afstand van veel plaatsen in Twente en de Achterhoek , daarom bespreken wij altijd graag uw wensen en bevindingen, over welk vakgebied dan ook, in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

Bart Hagmole of ten Have

"Ik kom graag langs om vrijblijvend en persoonlijk uw vraag of opdracht te bespreken"

Bart Hagmole of ten Have