Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals die in deze privacy verklaring staan.

Contactgegevens:

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have

Hasseltweg 12 a

7481 VB Haaksbergen

T: 06 53963069

W. Krommendam is de Functionaris Gegevensbescherming van Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have en is te bereiken via administratie@hagmole.nl.

Bedrijf omschrijving:

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have houdt zich bezig onderhoud en aanleg van tuinen.

 

Persoonsgegevens:

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten HaveĀ  verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze diensten of omdat je ons de gegevens gegeven hebt. Hieronder een lijst met de gegevens die wij verwerken:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Overige gegevens
  • Locatiegegevens
  • Acties op de website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekening gegevens

Gebruik gegevens:

  • Afhandelen betaling
  • Bellen en mailen om diensten te verlenen
  • Informeren wijzigingen etc
  • Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have analyseert je website gedrag op de diensten en producten te verbeteren
  • Afleveren van goederen en diensten
  • Wij volgen je website bezoeken om in te spelen op je behoeftes
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als we hier wettelijk voor verplicht zijn, bijvoorbeeld voor de belasting aangifte

Ontvangst gegevens:

De gegevens worden ontvangen door Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have en Oxilion B.V. te Enschede (hosting partij).

Bewaren gegevens:

Gegevens worden bewaard zolang noodzakelijk is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en om service te kunnen bieden bij bijvoorbeeld retouren en garantie.

Doel gegevens:

Hoveniersbedrijf Hagmole of ten Have verzamelt gegevens met Google Analytics om website bezoeken te analyseren en de site zo beter te optimaliseren voor uw gebruik. Daarnaast gebruiken wij facebook pixel en google adsense om je passende aanbiedingen te doen op andere websites.

Rechten:

Als klant heb je de volgende rechten:

  • Recht op inzage: jou gegevens worden opgestuurd of gedeeld als je daarom vraagt
  • Recht op rectificatie: je gegevens worden aangepast als je daarom vraagt bij bijvoorbeeld een fout in de NAW gegevens of bankgegevens
  • Recht op indienen van een klacht: het indienen van klachten gaat via: Autoriteit Persoonsgegevens
  • Recht op overdracht: als je stopt met onze diensten dan het je het recht dat wij je gegevens overdragen aan de andere partij
  • Recht op stoppen van het gebruik van gegevens: je hebt het recht om aan te geven dat wij jou gegevens niet meer morgen gebruiken

Verplichte informatie:

Voor het versturen van pakketten, versturen van rekeningen hebben wij bepaalde informatie nodig. Dit wordt aangegeven in het contactformulier of bestelproces. Dit is om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging:

De website is beveiligd met een SSL certificaat van ESET SSL Filter CA.

Doeleinden certificaat:

  • Het garanderen van de identiteit van een externe computer
  • Het garanderen van uw identiteit aan een externe computer